Randonnée en famille Randonnée en famille

Profiteer van je vakantie om te bewegen!

Beleef een actieve vakantie, samen met onze partners.


Kano en kayak op de Dordogne Kano en kayak op de Dordogne

Kano of kayak*

Met "Canoës Roquegoffre" maak je een mooie kano- of kayaktocht op de Dordogne. Je vaart voorbij kastelen met een glorierijk verleden en schitterende dorpjes en stadjes.
Het uitzicht is uniek!

Stand Up Paddle Dordogne Stand Up Paddle Dordogne

Stand Up Paddle*

Stand Up Paddle is een watersport, afgeleid van het Surfen. Ze wordt beoefend op brede en stabiele boards, met een lange peddel. Ludiek, gemakkelijk en toegankelijk.
Perigord-SUP biedt u initiatiesessies en begeleide tochten op de Dordogne.

Paardrijden Paardrijden

Paardrijden*

Op enkele kilometers van de camping vind je "La Haute Yerle", een ruiterboerderij, die paardenliefhebbers een aantal mooie tochten langs het water voorstelt, zowel voor ervaren als voor minder ervaren ruiters.

Avonturenparcours Avonturenparcours

Avonturenparcours*

Op een bebost terrein van 16Ha vind je "Parc-en-ciel", een mooi domein waar je je grenzen kan verleggen op een hoogteparcours in de bomen. Niet voor watjes!

Boogschieten Boogschieten

Boogschieten

Op de camping kan je enkele keren per week, onder deskundige begeleiding, kennis maken met deze mooie sport. Gegarandeerd een fijn moment voor het hele gezin, voor jong en minder jong.

Fietsen/mountainbike Fietsen/mountainbike

Fietsen/mountainbike

De beste manier om de dorpjes uit de streek te verkennen!
"Dispo Vélo" of "Bike Hire Direct" verhuurt kwaliteitsfietsen en accessoires aan betaalbare prijzen. Ze komen de fietsen gratis leveren en ophalen op onze camping.

Wandelen Wandelen

Wandelen

Verschillende bewegwijzerde wandelingen komen voorbij onze camping. Ze maken deel uit van de wandellussen van Beaumont of van Cadouin. Zelf hebben we ook een aantal kortere wandellussen en themawandelingen uitgewerkt.

Animatieweken Animatieweken

Animatieweken

Samen met de Vlaamse VZW "Thinos", bieden we jullie in het begin van elke zomer een sportieve animatieweek. Begin juli kan je deelnemen aan de "Sportieve gezinsvakantie". Begin juli kan je deelnemen aan de "Sportieve gezinsvakantie".

Natuurwandeling Natuurwandeling

Natuurwandeling

Zelf hebben we een natuurwandeling uitgewerkt voor het ganse gezin. Op je eigen ritme kan je met de kids op verkenning, en kom je heel wat te weten over de dieren en planten die op de camping voorkomen.

Balade botanique Balade botanique

Plantenwandelingen

Verliefd op de natuur? Corine Oosterlee neemt je op geregelde tijdstippen mee op stap in de natuur in onze regio. Of ga alvast een kijkje nemen op haar blog, je vind er prachtige foto’s en heel wat botanische weetjes.


*: Bij deze partners kunnen al onze gasten genieten van een voorkeurstarief.